Kadim Krallık
cadı farmı - Yazdırılabilir Sürüm

+- Kadim Krallık (http://www.kadimkrallik.com/forum)
+-- Forum: Kanallar (http://www.kadimkrallik.com/forum/forum-6.html)
+--- Forum: Jadmaga (http://www.kadimkrallik.com/forum/forum-7.html)
+--- Konu: cadı farmı (/thread-153.html)



cadı farmı - Thunder - 04.07.2017

abi ben sistemi doğru yaptım etrafını kazdım 100 blok kadar  1 gece afk durdum yükseklik 160 da 3 tane kızılıtaş gelmiş sadece  çözümünü bulursan söylermisin yada 10 dk seni serverde misafir edelim


RE: cadı farmı - FurkanKvK - 04.07.2017

farmın üst tarafını kapladın mı tamamen karanlık mı ? bide eğer mob doğma sınırı veya oyun easy deyse az doğabilir


RE: cadı farmı - Thunder - 04.07.2017

herşeyi yaptım kazdım kapladım üstünü


RE: cadı farmı - Orkos - 16.07.2017

Uzakta durulan farmların çalışması için genel olarak chunkların açık olması gerekir. en az 10 12


RE: cadı farmı - jadmaga - 19.07.2017

(16.07.2017 15:18)Orkos demiş ki: Uzakta durulan farmların çalışması için genel olarak chunkların açık olması gerekir. en az 10 12

aynen, genelde yapılan hata chunk ayarını unutmak oluyor. Serverda iseniz server propertiesten en az 10 a yükseltin. Singleplayer ise Render/view distance ayarınızı 10-12 yapın


RE: cadı farmı - Thunder2 - 31.07.2017

abi ben thunderim şifremi unuttum o senin dedeğin şey nitradodanmı ayarlanıyor bide cadı evi 62 seviyede kaçıncı seviyede durmam gerekiyor